5 Ocak 2011 Çarşamba

+18 Dizisi Show Tv De Başlıyor

18 Dizisinin Yapımcılığını Ünlü Zodyak Productions/Seray Sever’in üstlendiği +18 adlı sitcom çok yakında Show Tv ekranlarında.
Aysun Kayacı, Pamela Spence, Bahar Akça, Paşhan Yılmazel, Soner Sever, Can Bonomo, Eser Ali, Seray Sever, Adem Yılmaz, Dilek Çelebi, Sinan Bengier, Tuluğ Çizgen ve Buğra Özenç gibi isimlerin rol alacağı dizinin çekimleri bugün başlıyor.+ 18 için hiçbir masraftan kaçınmayarak 1000 metrekarelik dev bir alana platform kuran yapımcı Seray Sever şöyle konuştu: “6 ay boyunca kast ve dekor için uğraştık. Bugün çekimlere başlıyoruz. 1000 metrekarelik platoda mini bir Cihangir yarattık. Sadece dekor için 500 bin TL harcadık. Dizinin 1.Bölümü Ocak 2011′de Show Tv’de yayınlanacak. “(+) 18¨ in senaryosunu Haluk Özenç yazdı, yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen var. Diziye ve oyuncu kadrosuna çok güveniyorum. Yeni yılın en iddialı yapımlarından biri olacak.” Dizide, İstanbul Cihangir’de bir apartmanda yaşayan üç kız ve dört erkeğin romantizm ve komedi dolu hikâyeleri anlatılacak. Sitcomda Aysun Kayacı çok zengin ve tanınmış bir ailenin iyi eğitimli kızını canlandırıyor.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

ne zaman başlıyor +18 dizisi kesin net bi cevap yokmu

Yorum Gönder

+18 Dizisi Hakkında Yorumlarınızı Buraya Yazabilirsiniz..

Yorumlarınız'da küfür, reklam, propaganda, aşağılama ve buna benzer üslup kullanıldığı taktirde yorumunuz yayınlanmayacaktır.

Yorumlarınız için teşekkür ederiz..

Etiketler